Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir eksperlik düzlükı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Madde 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki cihetında da cidar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet oylumluliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş zalimna derece layenkati halde olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve dışarıya rast açılmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en önemli üstünlükı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun gönül ve finans kaybına da yol harisabilir.

Yangın veya ivedili keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

ürkü pas yardımıyla ciğererden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

öz 3- Kaçış merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı mimarinın dışında kalabilir. Fakat bununla dayalı uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. örneğin; bir örgünın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına boş merdiven bünyelmasına ruhsat verilmemektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page